Vad tusan ska man hitta på?

Jag älskar att vara ledig när jag vet att jag har nått att komma tillbaka till. Då kan man njuta av sin ledighet! Men det är lite tråkigt när man är ledig själv en längre tid. När alla andra gått tillbaka till jobbet eller börjat skolan. Mina två närmsta helger är bokade, men mina veckor..Snart sticker mamma på kryssning och jag blir själv i det stora huset.. Vad ska jag då pyssla med? 
Jag har ju mina möbler att fixa till och jag ska ju skylta om på salongen, men jag vill ju se folk oxå annars kommer jag att få lappsjuka. Ska man kanske ta en liten tripp till Gävle och shoppa lite eller åka och kika om Mora är sig likt..jag har idétorka...hjälp!?

kramat en karl i trosor

Hmm, dagarna går så fort när man är ledig och har roligt. Vad jag hunnit med sedan i onsdags:
*fjällvandrat
*suttit och sjungit mamma mia i hällregn på en bro i Ljusdal (fast efter halva filmen tog regnet över och anläggningen la av..)
*tränat
*fikat
*kramat en karl iklädd trosor och bustier (Han skulle gifta sig och kompisarna med brorsan Ante i spetsen var schyssta nog att göra det mesta möjliga av det)
*varit på 25 årsfest hos Anders med riktigt, riktigt bra musik! Han stod själv för underhållningen, men hade oxå upp sitt band och diverse gästartister! =)
*solat
*sålt korv i halvlek mellan Tallåsen-Bergsjö. Brorsans lag vann med 5-1. =)
*sågat ut sitsar till mina stolar
*övat gitarr
Fast det känns ju som om man aldrig kommer någonvart när man hör Anders m.fl. De är ju så grymt duktiga. Förresten spelar de på Rock Night den 5e september så då måste man ju bara gå!   
För smakprov gå in på: http://www.myspace.com/noapproval Min favorit: Falling down.


Någon som ska hyra ut en lägenhet i Stockholm?

Har vart på mitt möte med HM i Uppsala nu och som det ser ut så börjar jag som resurs i någon butik i stockholm i början av oktober. Resurs är en sån som är ett steg upp från säljare som har befogenhet att öppna, stänga m.m. Det är för att jag ska lära mig alla rutiner här i Sverige. Min roll som VM i Frankrike är väldigt olik den i Sverige så nu får jag lära mig det jag inte kan innan jag graderar upp mig till VM. Det känns riktigt skönt! =) Lite semester innan och sen får jag fortsätta på härliga HM! =) Nu behöver jag bara en lägenhet..vilket inte är så bara i Stockholm =S så hör av er om ni har några tips?!

Händelserik helg!

Jag har haft en jätte härlig helg, som vanligt när man är hemma i Ljusdal!
I fredags åkte jag med brorsan och Sofie till Hudik där vi shoppade loss, när vi kom hem var det dags för middag på järnvägs, där jag beställde den otroligt goda oxfilétoasten..mums!
På lördagen blev det en liten sväng på köpingen och sedan snörade jag på mig löparskorna för en tur på måga. Det var alltför länge sedan, men nu när förkylningen försvunnit så var det ett måste. Efter 7 km där så blev det lite bråttom hem och göra sig iordning till förfest hos Madde med tjejerna. Det var Engmans på Torön och det var nått jag sett fram emot hela veckan! Det var den underligaste kvällen på länge och ingen i vårat gäng kände sig riktigt som sig själv.. men jag fick höra att jag varit väääldigt glad.. och det är ju alltid trevligt. =)
Lite seg dagen efter, men det botades med en promenad till salladsbaren för pizza och cola med Linda, Elin och Anna.
Framåt kvällningen så blev det bio med brorsan och Sofie, jag fick äntligen se Harry Potter och den var bra!
 Så jag har som sagt haft en kanon helg och nu hoppas jag på en kanon vecka också. På onsdag ska jag till Uppsala och prata med HM folk om hur det varit i Sala och lite om framtiden, så håll tummarna för mig!

   

Internet i sala är för trögt för bilder...

Den här lördagen skulle jag absolut ta det lugnt eftersom jag varit sjuk och jag hade redan varit på inflyttningsfest på fredagen. Så blev det lördag och jag tog en sväng på köpingen träffade Mirna och Erik innan hennes syster skulle gifta sig. Medan mamma fixade hennes hår inför bröllopet så satt vi och tjattrade. Eftermiddagen blev lugn, men sen tyckte jag att jag haft nog med lugnt. Elin och Linda P skulle ut på Rocknight på stadt, så jag hängde på. Det var Hellsingland Underground och de är ju bra! En helt okej kväll, men på söndagen var jag lite seg. Väldigt trött, men som tur är tillbringade mamma och jag en stor del av dagen på stranden i folkparken. Lite mer moln än sist, men jag var tacksam för att göra så lite som möjligt! Framåt kvällningen var det bara att packa om väskan igen. När jag skriver detta sitter jag återigen på tåget mot Sala. Klev upp kl. 5 imorse. Jag vet att folk gör det hela tiden, men jag är ingen (morgon)människa förrän sju på morgonen. Det här är väl sista veckan där om jag inte får förlängning då, men jag tror inte det. För season start är på torsdag och det var huvudsaken de hade någon över det. För att vara ärlig så hoppas jag inte på det heller. Jag vill ha ett jobb på ett ställe där jag kan rota mig lite mer nu. Skaffa lägenhet så man får flytta in SINA saker, det var ju över ett års sedan man hade den lyxen. Jag är lite trött på att bo i en väska!   


En riktig semesterdag!

Igår var en helt underbar dag!
Sofie, brorsan och jag tog en sväng på köpingen och fikade sen bytte vi om och drog på stranden.
Vi åkte till Folkparken. Det var hur längesen som helst man var där, jag hade nästan glömt bort att det fanns och det verkar kommunen oxå ha gjort för det var rätt övervuxet..men inte så mycket folk och det var härligt. Jag tog mitt första dopp för iår. Blir säkert inget mer, tyvärr.. men man kan ju alltid hoppas på att finvädret håller i sig länge! Efter det blev det smörgåstårta i kvällssolen hemma på altanen. Det kallar jag semester! Sol, bad och smörgåstårta. =) Jag har iaf haft en riktig semesterdag i sommar.
Kvällen avslutades med inflyttningsfest i Järvsö med lite lekar, musik och prat. Så trevligt så.

Aj!

Igår gick jag krokig för min rygg.. idag fastnade nacken så nu har jag både nackspärr och ont i ryggen. Jag håller på bli förkyld och jag har massor med jobb kvar innan torsdag då kids kampanjen börjar..=S Väldigt lägligt att bli dålig.. så jag knaprar tabletter, både för hals och huvud och tänker nu trycka i mig det bästa botemedlet..Glass!
Jag blir iaf kvar i Sala nästa vecka också, men sen vet jag inte, beror på vad cheferna säger. Skönt nog så har butikschefen fixat så jag jobbar fyra hela dagar och är ledig tre. Alltså kommer jag hem sent på torsdag! =)
Härligt med lite extra tid hemma. 

Yran!

Sitter nu på tåget mot Sala. Tycker jag inte har gjort något annat än rest den här helgen. Först från Sala till Ljusdal på fredagen, sen från Ljusdal till Östersund på lördagen, Östersund - Ljusdal på söndagen och nu är det måndag och tillbaka till jobbet i Sala. Jäkla rännande! Men det var det värt för jag har vart på yran.

Kom fram på eftermiddagen och då tog jag mig till värdinnan Mirnus. Vi snackade lite sen var det dags för pizza innan förfesten började. Mirna, Erik, Rasmus och jag spelade kort innan jag lärde dem drickarspelet med kronan. Tror att det spelet "myntades" på en förfest hos Elin med de gänget och skidarna för lääänge sen. Inte mitt bästa förslag för det kändes som om det var jag som fick dricka mest...

Sen gav vi oss in på festivalområdet där vi såg Amy McDonald, Thåström, Petter (vi gick förbi under låten såklart!), presidenttalet och Lady Gaga.

*Amy Mcdonald var bra, många låtar lät ganska lika, men bra bakgrundsmusik. Ungefär här tappade vi bort Mirna och Erik. Telefonen var tydligen inte att räkna med, nätet la ner.

*Thåström såg vi bara några låtar av, men han var också bra.

*Presidenttalet ? tror man måste vara jämtlänning för att tycka att deras president är värd hysterin, men det var kul att höra och se publiken..!

*Lady Gaga är en showmänniska utan tvekan. Hon hade verkligen en show där hon visade att hon verkligen kunde sjunga och spela. Hon visade även upp lite väl mycket av sig själv i sina knappt existerade scenkläder.. men förutom det sista var det kul att se och jag måste erkänna att jag hoppade och dansade till Just dance, pokerface m.fl. Sen mötte vi upp med brorsan och Sofie och gick på Silent disco. Alla som går in får hörlurar med musiken i. Det är helt tyst annars.. eller ja folk sjunger med i refrängen, men det hörs ingen musik iaf. Riktigt kul faktiskt!

Efter det var kl. halv tre och vi drog oss mot Mirna och Eriks lägenhet, trodde de hade gått och lagt sig, men de var uppe och tittade på film. De hade precis kommit hem, så vi käkade lite och tittade på film till fyra innan det var dags för sängen (soffan för min del). Trodde att den sena timmen skulle garantera en låång sömn. Nio vaknar jag, men härligt nog somnar jag om för att elva väckas av att telefonen ringer.

"Sover du än!?"

Gissa vem.. Brorsan, så himla otippat! Han som sover till ett/två annars på helgerna. De var tydligen klara för avfärd så det var bara att hoppa upp och göra sig iordning. Fy vad jag var trött(!) igår. Hela dagen. Inte sovit så bra på tre dagar och så idag var det upp kl. 6 för att komma med tåget. Idag jobbar jag till kvart över nio, så jag kommer väl inte att vara överpigg ikväll heller. Men det har varit en bra helg! =) Som vanligt önskar jag att den varade längre.



  

   
                                                                   Amy MacDonald

  
Thåström (syns väl!?)    Lady Gaga                         Silent Disco

RSS 2.0