Mitt första fönster

När det inte händer någonting i ens liv har man all tid  världen att skriva i bloggen, men ingenting att skriva om. När det händer mycket i ens liv har man massor att skriva om men ingen tid. Jag har haft fullt upp de senaste veckorna med flytt och nytt jobb. Förra helgen fick jag med hjälp av mina föräldrar äntligen lite ordning och städat i min lägenhet så den har känts mysig att bo i. Det finns fortfarande massor med småsaker som ska göras, men det får jag ta när jag orkar. Jag kan erkänna att det inte har hänt så mycket i lägenheten den här veckan för jag har varit upptagen på jobbet. Regionsdekoratören har varit på besök och har haft genomgång med mig i två dagar. Resterande tre dagar har jag hängt om modeavdelningen och gjort mitt första fönster! Vi har en manual för hur det på ett ungefär ska se ut, men sedan får man anpassa det beroende på hur det ser ut i just din butik. Fönstret gjorde jag igår och jag måste säga att trots träningsvärk, låsningar i ryggen och blåmärken på foten så älskar jag det. Det är det här jag vill göra just nu och jag har sådan tur att jag får betalt för det! Det varvas självklart med lite tid i kassan, men då tiden är knapp så har jag fått dispens den här veckan av överseende kollegor. Annars hade den här rookien aldrig blivit klar. Nästa vecka ska inredningsytan få min uppmärksamhet och det är så roligt att få arbeta med både kläder och prylar. Jag har härliga kollegor och just nu måste jag säga att jag trivs som fisken i vatten. Imorgon åker jag till Stockholm och ska inspektera Indiska butiker där för att få så mycket inspiration som möjligt och självklart ska jag träffa mina kära vänner. Ha det gött! 
Var tusan la jag....

Vart jag än tittar står flyttkartonger.
Jag orkar inte, jag sitter vid internet istället. På morgonen gick flyttlasset och när vi kom fram sprang pappa och jag upp och ner med alla saker och tusan vad jag har saker! Efter det åkte vi på Ikea och köpte säng för att jag skulle ha nåt att sova i. Vi tittade även på soffa, men den jag hittade hade inte leveranstid förrän v.8..känns lite lång tid, så vi får se..
Storhandla på Willys så man har lite mat i hemmet och sen bar vi upp allt nyinköpt. Mycket bärande upp och ner idag. Tur att man har en pappa som är så snäll och ställer upp! Imorgon kommer alla i familjen ner igen för att hjälpa mig tillrätta. Underbart!
Började smått tidigare att diska upp porslin och sen tänkte jag torka av dem och ställa in i skåp..vad tusan är diskhanddukarna? äh jag tar en paus och låter de självtorka och medan äter jag lite..vänta nu var är besticken?
Inte lätt det här, men förhoppningsvis har man lite ordning snart!

Indiska
Imorgon börjar jobbet som dekoratör/försäljare på Indiska.
Mycket info som ska in i mitt lilla huvud.. spännande!

Fortfarande en stor favorit efter månader på spelningslistan


2011

Nytt år igen.
Firade in det med tjejerna i Stockholm, alltid lika kul att träffa dem.
Middagen - riktigt god! Snacket - Intelligent och underhållande! Festen - vad odrägliga vissa kan vara! Tolvslaget - Snöigt! Fyrverkerierna - Vackra! Foto - Vi och dromeälgen Ernst! Gott nytt år!  


RSS 2.0