April 22, 2010

 Klev upp i morse med en liten klump i magen.. nu är man mittemellan 20-30. Borde känna mig mer vuxen, saknar vissa personer som inte finns med mig längre.. ser att köksdörren är stängd och när jag gläntar på den så möts jag av det här:Min tillfälliga sambo har pyntat köket! och allt i det, ballonger och ljus överallt. Snacka om att höja mitt humör till toppen. hon är för go! Inte så tokigt att bli 25 år ändå när man har så många underbara vänner! =)

åå jag är värdelös på att blogga..

Ibland känner jag mig taggad och då uppdaterar jag hela tiden, så finns det stunder som denna när det gått veckor.. jaja.
Jag sitter och tittar ut genom fönstret på ett väldigt regnigt stockholm, ska snart sticka iväg på jobbet.
Har fått sällskap som ska stanna i cirkus två och en halv vecka hos mig. Det är Jessica som ska ha praktik här uppe så då passar hon på och hälsar på mig på samma gång. Igår hade jag en skön ledig dag som bestod av promenad i solsken på söder, käka macka vid vattnet vid gamla stan, intressant föreläsning och på kvällen blev det releaseparty för Hellsingland Undergrounds andra skiva. Vilket lockade lite Ljusdalingar och det är ju alltid trevligt att se lite folk man känner igen. Skivan var bra och det blev en lyckad dag!
Jag vet att bilderna nedan inte hör till inlägget egentligen, men det är roligare med bilder helt enkelt och även om det regnar ute idag så är det iaf inte lika snöigt som när jag tog en promenad med kameran för några veckor sedan.

 

RSS 2.0