Hej alla glada!

Idag lekte jag chef på jobbet, ensam ansvarig som man var, men det gick bra.
Bara någon incident med någon bråkig kund, men annars var det för det mesta gulliga människor i butiken.
Det var nu sjätte dagen i rad man jobbade så imorgon får jag en välförtjänt sovmorgon följt av tvättning och möjligtvis en springtur. Sen är det jobb igen i fem dagar innan jag får åka hem till härliga Ljusdal i hela tre dagar, men där väntar ingen vila, ingen ro. Jag ska julskylta hos mamma, vaccinera mig?, baka pepparkakor, äta julbord, gå på julskyltning, fira Sofie som har blivit vuxen! Grattis än en gång vännen! =) ha möte på banken, till sjukhuset m.m. Tiden kommer att gå fort. Sen är det mer eller mindre jobb i två veckor innan jag tar en till tripp hem. Jag bestämde mig för att åka hem till Ljusdal redan vid Lucia igen för att få lite julstämning, här är det bara stress annars..
Sen är det jobb igen fram till jul. Jag förstår verkligen inte hur folk fixar att jobba heltid och ha familj och någon slags fritid, jag orkar bara med att jobba.. Det var inte alls lika när jag jobbade heltid på Magasinet, så jag förstår inte varför jag är så trött jämt nu?! Jaja kaffe konsumptionen har gått upp iaf, så nån tjänar ju på det!
Ikväll hade jag iaf en trevlig kväll med tjatter och vin hos Elin och Kerstin, tittade på gamla foton och hemlängtan blev starkare, men snart, snart så är jag hemma igen!

Jag är ingen kattmänniska längre...

I helgen var ju mamma och pappa här och vi shoppade, fikade, shoppade lite till (till pappas stora förtret), käkade god mat och gick på musikal. Alla musikaler jag varit på tidigare har varit väldigt bra och nu när vi skulle se Cats var förväntningarna höga. Andrew Loyd Webber samma karl som skrivit The Phantom of the opera har gjort den här. Alltså jag älskade verkligen Fantomen, den var så bra! Nu gick vi ju på den i London så det kan ju göra sitt till, men den här kattmusikalen var inte bra. Jag fattade nada. Trodde först att det var bara jag, men varken mamma eller pappa gillade den heller. Så tummen ner för den, jag hade somnat om det inte varit för den skräniga musiken. De var duktiga dansare, akrobater och sångare, men jag hade definitivt klarat mig utan den.
Däremot var helgen i övrigt väldigt mysig och det var skönt att ha sällskap. Jag fick några julklappar inhandlade och det känns skönt att vara ute i god tid. Det går så fort och snart är det jul.
På jobbet har vi säsongsstart Christmas så nu är butiken julig och fin! =) Jag har fixat lite på Logg avdelningen och gjort den lite renare och snyggare (nog för att det håller ca 2 sekunder innan någon varit där och stökat till, men det betyder ju bara att det är säljande).
Så Glad säsongsstart på er!

En kärlekshistoria!Mina första Jimmy Choo! ja
troligtvis de enda jag någonsin kommer att ha råd att köpa: ja
För HM: ja
Köade jag i 30 minuter för att köpa dem: ja
känns det som att stå på styltor för de är sååå höga: ja
är de otroligt läckra: JA!

De hade kravallstaket och kösystem med särskilda armband för de 160 första som stått och köat flera timmar innan öppning. Vi kom ner på stan senare och gick dit när de började släppa in annat folk. men de hade kvar kravallstaketen så man fick köa till själva accessoar avdelningen, men det var det värt för nu är de mina! =)

hemlös

Fick just reda på att jag har lägenheten till årsskiftet sedan ska hon jag hyr av flytta tillbaka så nu behöver jag nytt boende. Undrar var man hamnar nu då?
Säg till om ni hör nån som ska hyra ut en lägenhet!

söndag

Jag har jobbat och nu är det bara två dagar kvar till en ledig dag! =)
Igår var det lite kaos så jag gruvar mig lite för hur butiken ser ut idag, vi hann inte städa innan vi gick hem.
Lite personal och mycket folk kan ha de konsekvenserna. Hoppas på en lite smidigare dag idag.
Jag klämde min handled i en dörr som smällde igen igår så i den värker det lite smått, det måste gå över fort för jag behöver ju liksom den för det mesta i vardagslivet.

Efter jobbet igår så mötte jag upp med Elin och Kerstin på söder för en bit mat på en grekisk restaurang, sedan gick vi vidare till bröderna olssons för en cider. Det var mysigt! Jag var hemma ganska tidigt ändå sisådär vid halv tolv och gick väl och la mig en timme senare, men idag när jag skulle kliva upp var jag tröööött. snoozade två ggr och det är inte likt mig,  men nu får jag se till att piggna på mig för snart är det dags igen.
Ha det!


Häxan med sina ökända häxblandningar

Jag älskar att vara hemma igen!
Men igår var det trist väder och ingenting hade öppet. Vi hade verkligen ingenting att göra. Då kom jag på att vi kunde åka och hälsa på Edvin, Elin m.fl. i Norrfjärden. Det var allt för länge sedan jag träffade dem, så det blev en tripp dit.
Sedan skyndade vi oss hem och jag började spöka ut mig inför en utekväll. Halloween! och kom man utklädd på krogen så var det halva priset, men när man kommer på i sista sekunden att man ska klä ut sig kan det vara svårt att hitta på något riktigt bra. Så jag tog fram häxhatten. Mer fantasifullt än så blev det inte. Jag åkte till Sofie och vi sjöng singstar hela förfesten. Väldigt roligt, men jag var riktigt hes efteråt så det kan inte ha låtit så bra..
Sedan kom Sofie T och strax efter det var det dags för utgång.
En pirat, en rockstjärna och en häxa, vilket härligt gäng!
Och ute på krogen träffade vi självklart diverse figurer, bl.a. Niclas som klätt ut sig till hippie.
Det blev en bra kväll!

                   

   

RSS 2.0