en sån dag..en sån dag man minns..

Nu har ännu en helg gått och idag har jag haft min lediga dag. Den fylldes som vanligt med tvätt, städning och en löptur. Sen framåt eftermiddagen mötte jag upp Elin på centralen och vi gick en runda i lite affärer innan vi slog oss ner för en fika på Café 60. Mysigt café med jätte stora bakverk! mums! =)
Trevligt värre!
och idag var pendeln bara försenad 7 minuter in och ingenting just hem så det var ju väldigt positivt. Vi har fått mycket snö här och det kan pendeltågen/stockholm inte hantera så bra. Vi klagar på att de inte är snabba nog att ploga hemma, men där blir det iaf plogat. Idag har man fått nöjt sig med att gå hem i bilspåren. Trafiksäkert.


Nu till något helt annat.
Läste precis att Brittany Murphy är död. Va chockad jag blev! De är ju flera stycken som har gått bort sådär snabbt och chockartat. Heath Ledger, Michael Jackson och nu denna unga skådis. Hon drabbades tydligen av hjärtstillestånd. Så tragiskt när det händer unga människor! R.I.P.

vaccinerad mot svin

I helgen som var så blev det en tripp hem till Ljusdal igen och där väntade träning, fika med Sofie (innan hon stack till fjälls, kommer att sakna henne!), svinvaccinet och utgång med Linda.
Tyckte jag klarade sprutan bra och efter någon timme började armen värka.. på söndagen mådde jag sisådär och på måndagen var jag riktigt yr. Tog mig knappt ur sängen. Vet dock inte om det har med den att göra för jag har varit yr lite då och då de närmsta veckorna och idag var det illa igen. Jag har varit och tagit prover men inte fått svar än... undrar vad tusan det kan va?!

2 advent och spöregn

Det var längesen jag uppdaterade nu, men nu ska jag ta mig tid till ett kort inlägg.
Vad har hänt sen sist?:
 Jag har varit hem till Ljusdal där jag skyltade för jul hos mamma, gick ut på stadt med Sofierna, åt julbord på Orbaden, strövade omkring på julskyltning + massa annat. Fick lite julkänsla när vi åt julbord och sen gick på julskyltning så det var en härlig dag! Annars stressar man bara omkring och hinner inte känna efter, men det var en bra dag!
Sen dess har jag jobbat, igår var det designersläpp för Sonia Rykiel så det var fart och fläkt på jobbet, det var mycket att göra, men det är roligt med sådana dagar ibland. =)
Efter att jag slutat åkte jag och mötte upp med Elin, Malle och Linda, de två sista har varit på besök i sthlm i helgen. Vi käkade lite, pratade mycket och sen blev det en drink på söderkällarn innan hemgång. Trevlans värre!
Nu är det bara några dagar kvar till jag får åka hem till Ljusdal igen och det ser jag fram emot. Det är ju då man hinner känna lite gemenskap och få lite känsla för att julen närmar sig..
Här kommer iaf en bild på skyltningen som blev till föregående helg.
Ha det gött!RSS 2.0