Tatuering



Jag funderar på att tatuera mig, men även om jag och Elin kom överens om att tatuera in denna symbol med texten garlic pirates så har jag ändrat mig. Det var bloodshotsen som pratade. Urgod var den, smakade som stark salsa, men det fick bli endast en för mig eftersom jag skulle upp och jobba idag. Restaurangen Bröderna Olssons har ju som de flesta vet inriktat sig på rätter med vitlök (även efterrätter) och igår smakade jag deras burgare. Riktigt köttig och otroligt god! Ack så mätt jag blev, fick inte ens plats med nån efterrätt och det är ovanligt för att vara mig.  Trevligt sällskap och god mat, det blev en bra lördagkväll!
Ps. Kändisspotting: Robyn kom och satte sig vid bordet bredvid vårt. 


Byta vinter mot vår



Efter två dagar hemma i Ljusdal så är jag återigen i huvestan. Jag åkte hem för att byta ut den här vintriga skyltningen mot en som är lite mer vårig. Jag glömde ju såklart att ta bilder på den, men det kommer när jag varit hem igen. Jag passade även på att träna ute i det fria: frisk luft, ensamhet och natur är något man saknar i storstaden. Träffade lite folk, väldigt trevligt faktiskt! =) och gick på massage som jag trodde skulle mjuka upp mig, men jag har varit extra stel i nacken idag, så det fungerade sådär.. Haft en tuff dag på jobbet, så snart är det väl dags för sängen. Ha det! 

lite hatt-igt just nu!

Ja då var man själv igen då efter att familjen åkt, men jag hinner knappt andas ut. Snart ska jag till grannarna/släktingarna och vara barnvakt. Först ska jag hänga tvätten, laga färdigt maten och packa lite lätt eftersom imorgon efter jobbet sticker jag hem en snabbis för att skylta hos mamsen. Hoppas inspirationen flödar. Mycket att göra just nu med andra ord och jag "hattar" runt. Funderar på vad jag ska ta med för ombyte, för trots att jag handlar kläder hela tiden har jag aldrig nått att ta på mig. Senast i helgen blev detta mitt.

Nackdelen med mitt jobb är att det finns så mycket fint, att det är billigt och att jag ser det... de skulle kunna dra av halva lönen direkt...
Nä nu ska jag kolla om potatisen är färdig. tudiluu! 

Mamma Rolf

Jag gillade den här musikalen!
Den var fartfylld, rolig, färgglad med riktigt bra sångare och dansare. Man blev glad av att se den!
Plus att man får se Rolf Lassgård dansa omkring i kvinnokläder som Tracys mamma, bara det får ju en att dra på smilbanden. Vill du må bra i några timmar, se den!


Med Lingon grova är allt möjligt!

Jag var sugen på rostat bröd och satte då i en lingon grova och gick därifrån.
Jag hörde den poppa upp och när jag kom in och skulle hämta den så var det tomt i brödrosten.
Va fasen?!
Sen ser jag den...



Den har alltså hoppat ur brödrosten, ner på golvet och hamnat på högkant!
Ganska duktigt för en sådan tunn macka.

Upp som en sol...

och ner som en pannkaka.
men det är iaf helg och min familj är påväg hit.

Härligt!

Idag fick jag reda på att jag fick ledigt lördagen den 3/4, så nu kan jag vara hemma i kära Ljusdal från sena torsdag kväll till måndag eftermiddag. Hela fyra dagar!! =) Riktigt skönt. Då hinner man träffa alla, ha roligt och ta det lugnt. Nu till helgen får jag sällskap av min härliga familj. Det är inte allt för ofta som vi är tillsammans alla fyra och hittar på nått, så det ska bli mysigt!



Provsmakning i Guinness bryggeriet, Dublin 2008. 
 


Vad har dessa tv-personligheter gemensamt?



Igår var jag på Friskis & Svettis för att springa för första gången på väldigt länge och det var skönt att börja träna igen, men idag har jag världens träningsvärk. Sådan som får en att stöna högt varje gång man ändrar läge och kvida när man ska sätta sig på huk. Vilket tyder på att träningen var välbehövlig!
Jo för att svara på frågan i rubriken så har alla varit inne på butiken inom loppet av två veckor. De sista paret var in så sent som idag. Jag kände igen rösten när han stegade in. Målmedveten herre. Jag visste inte att han var kvar i Let's dance. Hur länge ska han få vara det..var inte han rätt usel? och börjar det inte närma sig final?..jaja. Många kändisar i farten iaf. Jag måste erkänna att Christine Meltzer skrämde mig lite, hon verkade ha grymt bråttom och stirrade vilt omkring sig. Annars rullar det på, på jobbet. Nästa vecka ska jag äntligen gå upp i hel tid. Det är visserligen alltid härligt att jobba 75%, men man behöver pengarna som heltid ger.

Lappsjuka

Idag är första kvällen sedan förra torsdagen som jag sover själv igen. Det har varit supertrevligt att ha alla här så nu får jag lite lappsjuka när det bara är jag igen. Det är inte så roligt som man kan tro att umgås med sig själv. Igår var det 3D bio, Alice i underlandet med Elin. Hann inte käka middag innan så jag tryckte i mig en hel mellan popcorn själv. Hann knappt andas mellan tuggorna, men jag la trots mitt frenetiska tuggande märke till att filmen var bra. Jag gillade den och det var kul att se min första 3D film. Efter det åkte vi hem till mig och lagade nachos, kikade på bruce den allsmäktige och höll på somna i soffan. Vi somnade ifrån våra planer på att ta oss ut för en öl på stan. Idag mötte vi upp med Ante, som var i Stockholm i helgen, för en fika på Café 60 (älskar kanelbullarna där). Sedan blev det lite strosande i affärer innan det var dags att dra sig hemåt. Nu har jag städat lägenheten, lagat mat, pratat med Jessica i telefon, har tvn på och funderar på vad jag mer kan göra för att inte känna mig ensam.. hmm en dusch kanske och sen sängen..zzzzz 


Wow!

I förrgår hände det! Det jag väntat på.
30 seconds to mars och guuuu va bra de var!!
Trodde inte att man kunde ha en sån där röst live, den är kraftfull och underbar med rasp på de rätta ställena och jag är kär! Det är bara att konstatera. Här är första låten jag hörde med dem.


slå hammaren på spiken...

Jag har nu jobbat två dagar á 75% och första dagen gick jätte bra och andra mindre bra. Riktigt yrslig..
Nu är jag ledig i två dagar innan det blir jobb i sex dagar i sträck. Hoppas det kommer att gå bra! Jag får väl se till att vila upp mig rejält dessa två dagar eller imorgon åtminstone för idag har jag varit till sjukgymnasten, tvättat och storstädat. I eftermiddag ska jag träffa Elin på stan. Det är bra, då blir jag på bättre humör! Det har jävlas för mig hela dagen, små saker men ååå så irriterande. Exempel: Jag har sopsorterat plast och papper och när jag ska gå och slänga dessa överfulla sopor knallar jag ner för alla jäkla tre trappor bara för att upptäcka att jag missuppfattat tanten. Det finns ingen sopsortering i huset...Nu när jag höll på att städa så upptäckte jag att moppen och staven som jag köpt för att kunna torka golv inte passade ihop... Jag blir då ganska förbannad, tar fram verktygslådan och slår två spikar igenom så nu fungerar det ju hyfsat iaf. Frågan är bara hur länge.. Skönt att få avreagera sig lite med hammaren! Som sagt jag behöver bli på bättre humör.
Det som också får mig på bättre humör är dessa bilder från i helgen. Förfest med Jennifer och Ella innan utgång på Järnvägs. En riktig toppen kväll med toppen tjejer! =)




 


Inga rosa fluffiga moln



Ungefär så här ser mina drömmar ut nuförtiden. Jag önskar att jag kunde drömma om rosa fluffiga moln, kärlek och lycka, men icke. Så fort jag kommer till Stockholm och sover ensam så ser mina drömmar ut såhär. Undrar vad en drömtydare skulle säga om det?!


RSS 2.0