Succé!

Idag var det nyöppning på vår butik och det firades med bubbel, snittar och tal från HM Per m.fl. Sedan när det var dags att öppna ställde alla i personalen upp vid ingången och räknade ner och hurrade in våra kunder som köat utanför sedan någon gång före halv åtta. Det var lite speciellt faktiskt. Butiken hade aldrig varit finare strax innan öppning. Jag jobbade eftermiddag och åkte därifrån efter invigningen för att sedan komma tillbaka efter kl. 15. Butiken var inte lika fin då. Ojoj vad folk det var, man hann inte ta ett steg innan man fick en fråga. Riktigt roligt att se hur mycket folk som var intresserad av vår designbutik. Den första i sitt slag! Vi har specialgjord inredning, dockor, fönsterdekor, provrum (de ser ut som stora knäckebröd och provrumsbrickorna är runda i plexi), kassorna är hur snygga som helst och vi i personalen har stora runda plexi namnbrickor och ett snyggt armband som syns på bilden nedan. Butiken måste ses för den är svår att beskriva. Så kom och ta del av vår häftiga butik!


50%

Efter 3e dagen på jobbet kan jag konstatera att det känns väldigt lite att bara jobba halvtid. Efter fyra timmar är det dags att åka hem, lite snopet. Igår var jag till sjukgymnasten och hon tyckte att jag gjorde bra framsteg. Det känns helt okej på jobbet, hanterbar yrsel, så jag hoppas vara tillbaka på heltid inom snar framtid!
Jag har ju ganska mycket fritid när man jobbar så lite, vilket gör att jag hinner med att tvätta och städa.. woho!
Imåndags så träffade jag Elin för bio- The wolfman, blev lite besviken faktiskt jag trodde att den skulle vara bättre. Jag är inget jätte fan av inälvor som slits ut av overkliga håriga människovargar. Men att gå på bio och trycka i sig varma chips är mysigt!
Imorgon efter jobbet ska jag möta upp Stephanie för en fika och det ska bli kul. Det var riktigt längesen sist, plus att hon ska visa mig ett fik med gigantiska kanelbullar och det är aldrig fel! =)
På fredag tar jag mitt pick och pack och drar hem till vackra Ljusdal igen, det blir mycket fram och tillbaka, men i helgen fyller farmor 75 år så det måste man ju fira!
Nä nu är det dags att titta till tvätten, ha det gött! 


Grattis mamma!

Måste börja med att säga Grattis till min underbara mamma som fyller år idag!
Snart ska vi fira henne med tårta och kakor så det var en väldig tur att jag tränade idag.
Igår fick jag iaf reda på vad som orsakar min yrsel och det sitter i nacken. Första kotan, man ska kunna rotera ca 15 grader och jag kan max 5 så jag har nedsatt funktion där. Det innebär sjukgymnastik hos någon expert enligt ortopeden jag träffade, men jag får mer information på måndag när jag ska träffa honom igen. Skönt att äntligen få veta vad det är, så jag kan börja arbeta för att bli bättre! Då dröjer det nog inte så länge innan jag är tillbaka på jobbet igen. Vilket ska bli jättekul med den nya butiken. Den första i sitt slag och den verkar bli hur häftig som helst. Vi öppnar 25 februari så då är alla så välkomna så!

Att flytta är jobbigt för min näsa

Att flytta är inte kul.
Packande.
Släpandes på tunga väskor.
Städning.
Uppackning. 

Packande- har packat så många gånger i år att det känns som om jag bor i en resväska.
Släpandes på tunga väskor – alltid ska man bo längst upp på tredje våningen utan hiss.
Städning- Varför kan inte folk städa? En hel dag gick åt att skura. På 40 kvm fick jag byta "dammvatten" 5ggr och skurvatten 3ggr. Ush och fy.
Uppackning- Trots att jag tar med mig så lite så är det alldeles för mycket.
Jag har nu flyttat till en mycket dyr lägenhet med ett bra läge, där jag ska bo i fyra månader. Tanten som jag hyr av har väldigt mycket saker.. även om hon har städat bort mycket så har jag fyllt ett helt skåp med sådant som jag inte vill ha framme. Tyvärr finns det inte plats för att plocka bort alla småbord och lampor. Hon har hur många som helst av dessa(!). Jag försöker trots allt att göra det lite till mitt eget hem genom rensning, textil och foton. Det jag inte blir av med är lukten. Det luktar alltid efter personen som bor där och den är ingrodd efter många år. Det luktar inte hemma och det gör ju att man inte riktigt känner sig hemma. Jag ser fram emot när jag får bo i min egen lägenhet med mina möbler, mina saker, min städning(mitt damm) och min lukt. Till dess får jag väl nöja mig med att köpa en doftpåse eller tre. 


RSS 2.0