Jobb, jobb och så lite till jobb

Jag bara jobbar hela dagarna och försöker fixa julklapparna på min lilla lediga tid som är över.
Inget roligt och nytt att uppdatera med alltså.
Jag är konstant stressad och trött, så det blir nog att sova till Ferdinand på julafton i år igen. Men det gör inget för han är värdelös. Måste hålla mig vaken i början iaf för tomte verkstan är min favorit! =) Nu har jag inte tid längre.
Hoppas ni har det mindre stressigt innan jul, men jag skulle inte tippa på det..

brrr.. va kallt!

Det verkar som om jag kommer att få äta upp att jag sa att det var kallt i Ö-sund, det är tydligen 18minus här nu.
Ush och fy! Det är tydligt att vädergudarna vill att man ska stanna inne, så jag passar på att ta en lugn kväll med godis framför tv:n.  Hoppas på lite varmare imorgon, sisådär 5 minus, så man kan ut och röra på sig. Har jobbat idag, men är troligen ledig imorgon, sista dagen innan jul så man får väl passa på att njuta.
Jag har egentligen en lååång att göra lista som jag hela tiden skjuter upp. Jag borde ta tag i den nu, men det blir nog imorgon..
Jag skulle vilja att vissa saker löste sig själva. Som att få tag i en fin och billig lägenhet i Paris till exempel, men det verkar ju vara lika omöjligt som att få mitt rum att städa sig själv. Nån kanske har nå tips? Jag välkomnar förslag på båda punkterna! =)
Nä nu ska jag gå och undvika min att göra lista!
Ha det gott!

Vilka härliga dagar!

Ja nu har jag vart i Östersund och det var väldigt roligt att träffa Mirnus igen!
Tågen var ju försenade som vanligt när det gäller SJ, man tycker ju att de borde kunna förutspå att ett godståg ska spåra ur...Men faktiskt gjorde det inte mig så mycket för då hann jag läsa ut en jätte bra bok: "Om jag kunde drömma".
Den har ju blivit film "Twilight" så när jag kom fram övertalade jag Mirna att gå på bio med mig, (övertalningen tog ungefär en sekund). Och den var såå bra! och med risk för att låta som en fjortis, han var så snygg!
     
Ja vad gjorde vi mer förutom att dregla på bion..vi hade ju ett obligatoriskt uppdaterings snack om vad som hänt i livet som gick förvånansvärt fort. Vi shoppade och jag hittade kläder till mig som jag ska ha på julafton och juldagen! =) Är så glad över det för jag har inte hittat nå kläder som jag tyckt om på evigheter. Jag handlade inte bara åt mig själv..jag köpte en julklapp också. Tyvärr så är det många kvar än. Va svårt det ska va!
En sak till om vistelsen: Östersund är såååå kallt, det är fruktansvärt! Ljusdal är rena Mallorca om man jämför. Det är en mysig stad, men man bör definitivt ta på sig skoteroverall eller beundra staden genom ett fönster i en varm lägenhet. 
Jag var faktiskt lättad när jag kom hem igen och det bara var 8minus!!

1.Den underbara filmen! 2.Mirnus älskar sina nya fina tjockstrumpor! 3.och under vårt uppdaterings snack fikade vi på Mirnus supergoda muffins =) 4.Mina nya kläder =)

1.Den underbara filmen!
2.Mirna är glad över sina nya fina tjock strumpor.
3.Under vårt uppdaterings snack fikade vi på Mirnus supergoda muffins =)
4.Mina nya fina kläder =) 

Igår jobbade jag igen och idag njuter jag av min ledighet. Jag har ju bara idag och på söndag på mig för sen är det jobba varenda dag fram till jul, men det är bra för det betyder lite klirr i kassan!
Om det bara kunde sluta snöa så jag kunde få springa lite..det var längesen sist nu!
Ha det bra!

Emilie "Stig Helmer" Hedberg

Igår var det pepparkaksbakning halva dagen med julmusik på hög volym. så mysigt så! =)
Sen bar det av mot Norrfjärn där mamma var tomte för Edvin. Han blev väldigt glad, men han var lite reserverad. Tomten fick bara ett handslag som tack ingen kram. Vi fikade och lekte innan det var dags att ta sig hem igen.
Det var roligt att träffa alla och se hur fint nya huset blivit. Och det är alltid lika kul att träffa lillplutten! =)

   
Mamma som tomte och sen måste jag ju bara prova dessa glajjor, tycker att jag påminner lite om Stig Helmer. Snygg va?!

Idag har det vart jobb och jag vet inte vad det har varit, men jag är ur form, så seg och klantig.
En sån där dag då jag tappar allt eller går in i allt, nog för att det händer nästan varje dag för mig, men idag va det extremt. Jag tappade en penna, två kassar (vid olika tillfällen), bok, ljus m.m. och för att se vad jag gått in i är det väl bara och räkna blåmärkena..en gång hade jag nio blåmärken på ett ben, så klantig det är jag!

Imorgon ska jag dra till Östersund och träffa Mirnus, det var så längesen. Det ska bli kul för jag har saknat henne så mycket! Och ja jag ska ta med julklapparna, det var villkoret för att jag skulle komma ;)
 
Ha det!


"Tomte" mor

Efter två dagars jobb var det ledigt idag igen. Då tog jag med pappa på julhandling, jag väljer ut julklappar från honom och han betalar. Önskar att någon kunde göra samma för mig åt pappa och brorsan, jag har verkligen inga idéer. Hjälp mig nån!?

I torsdags skulle mamma bli tomte och jag måste bara bjuda på lite bilder på henne. Tyvärr glömde jag att ta någon när hon var klar, men förhoppningsvis får jag en ny chans imorgon, när vi ska hälsa på Edvin i norrfjärn. Då ska hon på nytt bli tjock och skäggig och dela ut julklappar. Det är tur att det bara händer när det är jul. Hon hade problem att få kuddarna att sitta på sina rätta platser så hon fick lite hjälp av brorsan.

     

Igår gjorde jag min favorithemgjorda pizza med pesto och mozzarella, mums!
Vi fick även påhälsning av Anders som hade vägarna förbi innan det var dags för en spelning på Järnvägs för honom. Det hade jag velat se, men det var privat med julbord. Så synd, men det kommer väl fler ggr. Kul att se honom iaf.
Sen stack jag till Sofie och tittade på Idol och snackade lite. Så det blev en trevlig kväll! =) 

Nu ska jag försöka få ändan ur vagnen (eller va det heter) och ta en kort springtur..man vill ju inte behöva låna byxorna av tomte mamma!
Ha en kanon helg!


Snön ligger vit på marken, emilie börjar bli en stark'en..

Okej jag tycker att det är jätte fint med snö, men nu får den ge sig. Det har snöat i 48 timmar och vi har en stor gårdsplan som behöver skottas. Jag har sån träningsvärk i armarna! Jag orkar inte fler ggr. Ush för blötsnö!

Ja vad har jag gjort idag då förutom skottat, jag har blivit stucken med nålar frivilligt, kan ni tänka er.
Akupunktur, så det är inte så farligt som det låter.
Sen har jag träffat Sofie, =) som ska lämna Ljusdal för Lofsdalen någon månad =( Vad ska jag då ta mig till?
Vi kikade lite i affärer och fikade och hade de mysigt!

Nu ska jag hämta mormor som ska ta med sig tårta och det är ju alltid uppskattat! =)
Tänkte bjuda på lite bilder av skyltfönstret som jag gjorde i torsdags på mammas salong. Hoppas det faller i smaken!

       

Ha en snöig kväll för det kommer jag att ha!


Helgen gick ju i rasande fart som vanligt!

I fredags bar det ju av mot Stockholm, jag tog tåget till Gävle och sedan fick Linda och jag skjuts av en av Lindas kompisar som lämpligt skulle hem i helgen. Alltid trevligt att åka bil! Jag skulle aldrig våga köra i Stockholm, men men det är ju tur att vissa gör det. Sen kom vi fram till Elin och fick se hur hon hade det, så mysigt så!
Magen började kurra och vi bestämde oss för att leta upp något matställe som hade nått onyttigt att erbjuda. Det blev en pizzeria i samma hus som Elin bodde.
Efter att ha blivit så mätt så jag trodde att jag aldrig skulle behöva äta igen så gick vi på ICA för att köpa snacks till vinet som vi lite senare intog.
Sedan var det dags att ta sig till något ställe som låg vid zinkensdam där någon som vart med i uttagningen för Idol skulle spela. Jag har grym koll jag... men jag vet att han hette Isak. Jag är 99% säker iaf.
Stället var inte riktigt som jag tänkt mig, men Isak och bandet var bra!



Vaknade på soffan hos Elin nästa dag med lite ont i huvudet och inget shopping sug alls..konstigt nog.
Men vi tog oss in till stan iaf och efter att ha gått på ett jätte mysigt fik med STORA goda bullar så blev jag lite piggare! Jag shoppade dock inget, men de andra damerna hittade lite saker. Sen var det dags för mig att ta tåget hem till Ljusdal igen. Väl hemma var jag för trött för att göra nått vettigt alls. Det blev en mysig tripp till Stockholm och jätte roligt att hänga med tjejerna! =)

Söndagen var det julskyltning här, vilket innebar jobb för mig. Så härligt eftersom det var ett tag sedan.
Det är så kul att jobba den här tiden för det är så mycket folk och man känner riktigt hur förväntansfulla alla är. Det brukar försvinna lite när det närmar sig jul och alla börjar bli stressade istället, men igår var det bra stämning!
Mamma bakade lussebullar som jag tryckte i mig några stycken av, jag älskar verkligen julen och alla godsaker som det innebär!

Efter en sådan här helg med så mycket gott så var jag ju tvungen att ta en ordentlig springtur idag. Blev nästan en timme och nu är jag så trött så jag knappt kan stå, men det är så skönt när man gjort det!
Nu kan man ju äta med gott samvete igen ;)
På tal om det så är det dags för mat nu! Ha det gött!

RSS 2.0