Snart 08a

Jobb
Jag har nu fått reda på mer om mitt jobb.
Jag är inte 100 på när jag börjar, får schemat nästa vecka, men jag vet det här:
Jag ska börja som resurs på HM för att om nån månad förhoppningsvis känna mig tillräckligt säker på driften i butiken för att bli VM (som i Sverige oxå innebär att vara avdelningschef i butiken). Jag ska jobba på Fältöversten som ligger på Östermalm i Stockholm. Det tidigaste jag börjar på morgonen är kl.8 (så skönt för en morgondrönare som mig) när jag stänger blir det senare och då jobbar jag till 19.30 (stänger gör jag två kvällar i veckan). Jag jobbar varannan helg och är ledig varannan. Det är ca 35 min till jobbet med pendel och tunnelbana.
Lägenhet
Jag har precis skrivit kontrakt för 1 okt- 31 dec för en lägenhet i Trångsund strax utanför Stockholm. Grönområden i närheten, 40kvm och 18min med pendel till centralen. Sen får vi se om det blir fortsatt efter 31 dec, men det är bra att få testa området och se om jag trivs.
   
Jag hoppas på att det blir lika bra som det låter!! =)


Kommentarer
Postat av: sofie

Jag tyckte allting lät alldeles utmärkt! grattis till allt! :) håller tummarna att det kommer gå super för dig. men jag har inga tvivel på det! <3

2009-09-23 @ 12:49:11
URL: http://sbs.blogg.se/
Postat av: Malle

Det låter ju perfa! Chef och allt :P Måste man ju åka och shoppa hos dig snart. Lycka till med allt och hoppas du kommer trivas =)

2009-09-23 @ 14:19:50
URL: http://marlenejonsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Låter ju perfa!!=) Å kom ihåg att flytta in snabbt nu, så jag kan komma o hälsa på så fort som möjligt;) Vi ses imorrn!!

2009-09-23 @ 14:57:30
URL: http://lindanordquist..blogg.se/
Postat av: sofie

arkivassistent i en månad åt försäkringskassan. men intervjun kändes inte så bra och jag har inte hört nånting än, så.. men pratade med en tjej om praktik idag som ville träffa mig. så då kanske jag får nånting att göra i alla fall :) när åker du? <3

2009-09-23 @ 22:37:38
URL: http://sbs.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åh, vad roligt :) Då vet jag vart jag ska när jag behöver lite nya kläder. Försök få hit systrarna Nordquist nu också :) För som sagt, alla ljusdalingar (och bollnäsbor med för den delen)verkar ju hamna här :)

2009-09-28 @ 17:11:06
URL: http://sannaarfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0