Underbara dagar!

Riktigt härliga dagar med härliga vänner!
I fredags invandrade jag till Sverige igen genom skatteverket. Så nu är man officiel svensk igen! =) Jag tog en springtur i Måga och det var så väldans skönt!
Jag fikade gott på finess med brorsan. På kvällen blev det mat på Järnvägs med Linda. Så himla kul att träffa henne igen! =) Vi åt gott och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist. Senare kom Elin, Johanna och Ante och satte sig vid bordet också. Järnvägs drog igång karaoken och som alltid så kunde vissa sjunga, andra inte.. i pauserna blev det dans och då passade vi på att svänga på våra lurviga. Det blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt, härliga vänner och dans! =) Lilla minuset var att någon kastade öl så att jag blev blöt i halva håret och kläderna...inte lika roligt.

 
 

På lördagen blev det en titt på Jinis Café/utställning. Hon gör så fina keramik saker och det är som att vara i en Pettson bok när man är där för man hittar roliga figurer och saker i hela trädgården. =) Sen åkte vi hem och då kom Olle och hälsade på. Det var väldigt länge sen man träffade honom, så det var kul!
När han hade åkt var det dags att börja göra sig iordning för kvällen. Förfest hos Niklas med brorsan och Sofie och sen utgång på Järnvägs igen. Det blev ännu en rolig kväll ute med härliga vänner!  =)

  
  
   

Nu väntar packning och några timmar i bil för idag drar jag till Västerås. Imorgon börjar jobbet i Sala, så det är bara hålla tummarna att det går bra!

Kommentarer
Postat av: Pontus Hedberg

Haha, fina bilder :) Det var jätteroligt att du kom hem, synd bara att du drar på en gång igen..



Men vi ses ju om 2 veckor som tur är :)

2009-07-20 @ 11:39:49
Postat av: Maria

Härliga bilder! ;)

2009-07-20 @ 11:58:59
URL: http://mariadjurstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt otroligt! Läs den 73åriga tantens blogg!!!

http://gunhildskrypin.blogg.se

2009-07-20 @ 12:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0